• Naše reference:

  Nudimo kvalitetno tiskanje poslovnih in promocijskih izdelkov

  Tiskanje, grafično oblikovanje in knjigoveštvo so storitve, ki jih nudimo v podjetju Dikplast. Odlikuje nas strokovno usposobljen kader, ki se redno izobražuje in sledi najnovejšim smernicam na svojem področju. Za opravljanje naših storitev uporabljamo najnovejšo tehnološko opremo, ki je pogoj za izdelke vrhunske kakovosti. Uporabljamo materiale visoke kvalitete, ki zagotavljajo zelo dobro obstojnost. Sodelujemo s številnimi podjetji, ki so zadovoljni uporabniki naših storitev, vedno izvedenih v dogovorjenih rokih. Pohvalimo se lahko s 30 letno tradicijo, ki je plod dobrega in konkurenčnega dela našega podjetja. Smatramo se za ekološko osveščeno podjetje, ki se trudi delovati v okviru eko standardov in s tem prispevati k čistejšemu okolju in zdravi naravi. Uvajamo ekološke načine tiskanja na obnovljivih reciklažnih materialih, ki so okolju prijazni, hkrati pa tudi cenovno dostopni našim zvestim naročnikom. To poslanstvo nas ločuje od ostalih ponudnikov enakih storitev, na kar smo zelo ponosni. Našim naročnikom nudimo celostno storitev, ki zajema grafično oblikovanje, pripravo na tisk, tiskanje in razne dodelave. Lahko pa seveda naročnik izbere samo storitev tiskanja, če ima osnutek že oblikovan. Poleg tiskarskih in ostalih storitev nudimo še razne vrste embalaže in novoletni program poslovnih daril, ki jih za vsako podjetje personaliziramo. Našim naročnikom izdelke tudi osebno dostavimo, da zagotovimo čim krajši dobavni čas. Knjigoveštvo je storitev, ki jo v našem podjetju opravljamo celostno. To pomeni, da vam publikacije oblikujemo, natisnemo in dodelamo. Tiskanje knjig poteka s pomočjo klasičnih ali digitalnih strojev, izbira ustrezne tehnike je odvisna od željene naklade. Večje naklade natisnemo s klasično metodo, manjše naklade pa natisnemo digitalno. Za natisnjene publikacije uporabljamo dve vrsti vezave: mehko in trdo. Mehka vezava je šivanje z žico ali nitjo, spiralna vezava, spenjanje in broširanje. Trda vezava publikacij pa se izvaja z italijansko ali letvično vezavo. Nudimo tudi možnost ojačanja platnic, ovitka ali celotne publikacije. Dodelave natisnjenih izdelkov, ki jih nudimo v našem podjetju so UV lakiranje, plastificiranje, razni razrezi, zgibanje in šivanje.

   

  Oblikovanje, tiskanje in dodelava izdelkov so storitve, ki jih izvajamo v našemu podjetju

  Tiskovine, ki jih nudimo delimo na promocijske in poslovne. Promocija podjetja je zelo pomembna saj je na trgu veliko konkurence, zato mora podjetje izstopati, da ga potencialne stranke opazijo in spoznajo. Promocija podjetja se izvaja z oglaševalskimi in predstavitvenimi publikacijami ter z izdelki, ki se uporabljajo za razne prireditve. Za oglaševanje se običajno uporabljajo letaki, plakati in revije. Natisnemo vam jih s klasičnimi ali digitalnimi stroji, ki zagotavljajo kvalitetne, dolgo obstojne rezultate. Plakate izdelujemo v različnih velikostih, tako da so primerni za notranjo ali zunanjo uporabo. Za notranjo uporabo običajno izdelujemo manjše dimenzije, za zunanjo uporabo pa poleg majhnih izdelujemo tudi zelo velike formate plakatov. Predstavitvena publikacija podjetja skrbijo za dobro informiranost strank o dejavnosti podjetja, ki se predstavlja. Tiskanje brošur, reklamnih prospektov, zgibank, katalogov in rokovnikov izvedemo na naprednih strojih, ki so zanesljivi in hitri. Brošure so pomemben del promocijskega materiala podjetja, ki se uporablja na raznih predstavitvah in poslovnih sestankih. Pomembno je, da je publikacija premišljeno oblikovana in da je vsebinsko ustrezna. Pri prvem fizičnem stiku s potencialnimi poslovnimi partnerji ali strankami, je dobro imeti v rokah izvirno brošuro, ki bo pripomogla k prepoznavnosti in usmerjenosti podjetja. S kvalitetno predstavitveno tiskovino, imate zelo dobre možnosti, da pridobite nove stranke.


  Za tiskanje uporabljamo napredne stroje in najkvalitetnejše materiale

  Ko podjetje organizira različne prireditve, zabave ali oglasne kampanje, mora poskrbeti za tiskovine, ki se bodo uporabljale v namene oglaševanja in predstavitve. Med njih štejemo tudi vstopnice in vabila. Oblikovanje vabil je zelo pomembno, saj mora potencialnega obiskovalca prepričati, da se dogodka udeleži. Zato mora biti vsebina vabila primerna, grafična podoba pa izvirna in ne preveč vpadljiva. Pri izdelavi vabil je pomemben tudi izbran material, na katerega je vabilo natisnjeno. Nudimo vam več vrst papirja, ki je primeren za različna vabila. V primeru, da naročnik nima ideje o izgledu vabil, mu pomagamo z grafičnim in vsebinskim oblikovanjem. Sama oblika, lahko obiskovalcu že okvirno pove, kakšna bo vizualna podoba dogodka. Mora pa vabilo vsebovati vse podatke, ki so pomembni za udeležbo na dogodku. Vabilo lahko vsebuje tudi kakšno slikovno podobo, ni pa to nujno. Za tiskanje vabil uporabljamo klasično ali digitalno tehniko, odvisno od zahtevnosti in naklade. V našem podjetju skrbimo, da se vabila, vstopnice in ostali promocijski material med seboj ujemajo in tvorijo celoto.


  V našem podjetju izvajamo visoko kvalitetno tiskanje s klasično in digitalno tehniko

  Poslovne tiskovine, ki se jih poslužujejo podjetja delimo na primarne in sekundarne. Primarne tvorijo celostno podobo podjetja, to so kuverte, vizitke in dopisi ter razni obrazci kot so dobavnica, faktura, naročilnica in reklamacijski zapisnik. V kuvertah podjetja pošiljajo razne dokumente, ki morajo biti v pisni obliki. To so razni računi, izpiski, potrdila, izjave in podobno, ki morajo biti iz varnostnih razlogov arhivirana v pisni obliki.

  Uporabljajo se tudi za pošiljanje reklamnega materiala, ki predstavlja razne inovacije ali nove izdelke oziroma storitve, ki jih podjetje ponuja. V našem podjetju Dikplast izvajamo tiskanje kuvert s klasičnimi ali digitalnimi stroji, odvisno od zahtevnosti in naklade le teh. Sekundarne tiskovine zaokrožujejo celostno podobo podjetja, to so bloki, mape, interna glasila, koledarji, letna poročila, namizne zastavice in podobno.