• Naše reference:

  V tiskarni Dikplast nudimo celostne tiskarske rešitve

  V Tiskarni Dikplast se svojim naročnikom individualno posvetimo in jim zagotavljamo celostne tiskarske rešitve.

  Naši strokovnjaki svetujejo pri izbiri ustreznih materialov. Vselej vam zagotavljamo kakovost izvedbe v dogovorjenem roku in distribucijo tiskovin na želene lokacije. Strankam strokovno svetujemo in nudimo storitve priprave za tisk, oblikovanja, tiska in njegove dodelave.

  Tiskarna in hiša grafike Dikplast vam ponuja poslovne tiskovine, promocijske tiskovine, program knjigoveštva, embalažo in novoletni program. Vse tiskovine izdelamo v dogovorjenem roku in jih brezplačno dostavimo povsod po Sloveniji.

  Z našimi storitvami so zadovoljna številna majhna, srednja in velika podjetja.

   

   

  POSLOVNE TISKOVINE

  V skladu z dejavnostjo in sporočilno tematiko podjetja vam celovito ponujamo primarne in sekundarne poslovne tiskovine. Med nepogrešljive primarne tiskovine štejemo elemente celostne podobe podjetja kot so dopisi, kuverte, vizitke,… in različne obrazce (faktura, dobavnica, naročilnica, reklamacijski zapisnik). Med sekundarne tiskovine sodijo mape, koledarji, interna glasila, namizne zastavice, letna poročila, kocka listi, bloki in drugo.

   

  Mape

   

  PROMOCIJSKE TISKOVINE

  Zavedamo se dejstva, da želite v javnosti pustiti pečat in se predstaviti v najboljšem stilu. Posvetimo vam naš čas in vam svetujemo pri predstavitvenih ali oglasnih in prireditvenih tiskovinah. Ob tem pustimo domišljiji prosto pot. Nimamo meja, saj tudi tiskamo v živi rob ali pa potiskamo samo zavihek. Vašo dejavnost predstavljamo s katalogi, brošurami, reklamnimi prospekti, zgibankami, zborniki, vodniki in rokovniki z vključeno predstavitvijo podjetja. Oglašujemo vas preko letakov, plakatov, revij. Uredimo vam tudi prireditvene tiskovine kot so vstopnice in vabila za različne priložnosti.

   

  Promocijski material

   

  KNJIGOVEŠTVO

  Odlikujemo se na področju knjigoveštva. V naši tiskarni in hiši grafike se projekta lotimo celovito. Izdelek vam v celoti naredimo pod eno streho. Vežemo ali šivamo vam publikacije in knjige. Izdelujemo platnice in jih tudi plastificiramo. Publikacije so lahko mehko ali trdo vezane, vezane z žico, vezane z ušesi in šivane z nitjo. Smo pravi strokovnjaki na področju knjig. Usposobljeni smo za mehko vezavo lepljeno v hrbtu, šivanje z žico, ravni ali polkrožni šivani hrbet, vezavo v špiralo ter šivanje z nitjo.

   

  Vezava knjige

  KnjigovestvoVezava knjige

   

  EMBALAŽA

  Všečnost, uporabnost, velikost in dizajn embalaže so dejavniki, ki pustijo pečat v rokah stranke. Pustite svoj pečat z nami, izkušenimi strokovnjaki. Skrbimo za vse vrste embalaže. Lahko izbirate med izdelčnimi embalažami, etiketami in deklaracijami. Svoje izdelke nato shranite v škatle, pakete in ovoje. Da lahko izdelke podarite ali jih predstavljate ponujamo nosilne, darilne in promocijske vrečke.

   

  NOVOLETNI PROGRAM

  Obremenjenost poslovanja v prazničnih časih prepustite nam. Potrebujemo le temo, ki jo želite sporočiti vašim zvestim strankam. Preostali del prepustite nam. Novoletni program poosebimo in s kreativnimi domislicami oblikujemo idejo za darilo. Naš program zajema koledarje, poslovne darilne tiskovine in dodatke. Izdelujemo stenske, namizne, trodelne stenske ali namizne koledarje s trdo vezavo ali vezavo s špiralo. Poosebljamo rokovnike, planerje, beležke in adresarje kot poslovne darilne tiskovine. Darilu pa vedno dodamo kreativno voščilnico ali čestitko.

   

  Naši produkti