• Naše reference:

  Tiskamo z naprednimi stroji, ki zagotavljajo vrhunske rezultate

  Naše podjetje Dikplast nudi kvalitetne tiskarske, grafične in knjigoveške storitve. Strokovno usposobljen kader, ki se stalno izobražuje in sledi novim smernicam ter tehnološko napredna oprema, zagotavljajo vrhunske produkte, ki so izdelani po željah naročnikov. 30-letne izkušnje so zagotovilo za sodelovanje s številnimi podjetji, ki se poslužujejo naših celostnih storitev, izvedenih v dogovorjenem času. Našim naročnikom se popolnoma posvetimo, tako da skupaj najdemo optimalno rešitev za njihove potrebe. Strokovno svetujemo pri izbiri ustreznih materialov, nudimo pripravo na tisk, oblikovanje, tiskanje in dodelave le tega. Nudimo vam promocijske in poslovne tiskovine, vse vrste embalaže, knjigoveštvo in cenovno ugoden novoletni poslovni program. Na našem ceniku boste našli zelo konkurenčne cene, ki so sprejemljive in dostopne. Naša tiskarna cenik redno posodablja saj nam veliko pomeni transparentnost poslovanja in informiranost naših naročnikov.


  Naše storitve obsegajo tisk, oblikovanje in pripravo tiskovin ter knjigoveštvo

  Oblikovan osnutek vam pripravimo na tisk tako da pregledamo in uredimo besedilo ter slikovni material, opravimo poskusne odtise, datoteke pripravimo za osvetljevanje filmov oziroma za digitalni tisk. Za čim krajši čas priprave, v podjetju Dikplast uporabljamo elektronsko oziroma zaslonsko montažo. Colour proof, je vzorec, ki omogoča pregled barv, vsebine in oblike dokumenta preden se izdelajo plošče. Colour proof prihrani veliko stroškov v primeru, da so v dokumentu, ki je pripravljen za tiskanje, kakršnekoli napake. Pospešen proces tiskanja nudi computer to plate tehnologija, ki jo uporabljamo poleg termalnega obsvetljevanja s ploščami, ki so veliko bolj vzdržljive. Opravljamo tudi skeniranja diasov, negativov in ostalih slikovnih materialov. Pri storitvi oblikovanja vam po vaših zamislih oblikujemo grafični osnutek. Svetujemo vam glede ostalih lastnosti tiskovine kot so material, format, barve, pisave in podobno. Za naše storitve uporabljamo sodobne stroje, nudimo pa več vrst tiska kot so enobarvni, večbarvni, kompleksni, sodoben in vroči tisk s folijo. Vaše naročene izdelke dodelamo z raznimi izrezi, plastificiranjem, UV lakiranjem, šivanjem, zgibanjem in kvalitetnim razrezom. Ponujamo več vrst mehke vezave kot so broširanje, spenjanje, šivanje ali spiralna vezava. Pri trdi vezavi imate na voljo letvično ali italijansko vezavo ter ojačenje ovitka, platnice ali celotnega produkta. Za zaokrožitev celotne podobe končnega izdelka nudimo tudi bralne trakove in razne druge okrasne elemente.


  Poslovne in promocijske tiskovine vam oblikujemo po vaših željah

  Poslovne tiskovine delimo na primarne in sekundarne. Med primarne štejemo kuverte, dopise, vizitke in obrazce kot so naročilnica, dobavnica, faktura in reklamacijski zapisnik. Kuverte se uporabljajo za pošiljanje računov, dopisov iz raznih dokumentov, ki morajo biti v papirnati obliki. Ponavadi predstavljajo prvi stik med podjetjem in stranko, zato je prav, da je tisk na kuverte kvaliteten. Na kuverte se običajno natisne logotip podjetja, lahko pa se natisnejo tudi naslovi vaših strank. Med sekundarne pa spadajo koledarji, namizne zastavice, mape, letna poročila, bloki, interna glasila in podobno. Promocija podjetja je v današnjem času zelo pomembna zato vam nudimo svetovanje pri predstavitvenih, oglasnih ali prireditvenih izdelkih, ki najboljše predstavljajo vaše podjetje. Podjetje lahko predstavite javnosti z reklamnimi prospekti, katalogi, zgibankami, brošurami in rokovniki. Oglašujete se lahko tudi s plakati, revijami in letaki. Plakati a2 so zaradi praktične velikosti, ki je 594x420 mm, zelo pogosto uporabljeni v razne promocijske namene. Z njimi lahko promovirate dejavnost vašega podjetja ali pa oglašujete dogodek oziroma prireditev, ki jo boste organizirali. Tisk plakatov a2 je ekonomičen, sploh pri manjših nakladah. Oblikujemo vam ga lahko mi ali pa vam izdelamo plakat a2, ki ste ga oblikovali sami. Poskrbimo pa tudi za vabila in vstopnice, ki so aktualne za različne prireditve. V našem podjetju vam nudimo tudi kvalitetne storitve knjigoveštva, kar pomeni, da združujemo različne storitve, ki so potrebne za nastanek izdelka kot je knjiga ali revija. Publikacije in knjige šivamo ali vežemo, izdelamo platnice in jih po želji tudi plastificiramo. Naše podjetje Dikplast nudi tudi vse vrste embalaž kot so embalaža za izdelke, deklaracije in nalepke. Embalaža mora biti estetska in uporabna saj z embalažo dobi človek prvi vtis izdelka. Za darilni program imamo na izbiro darilne, nosilne in promocijske vrečke. Če za vaše stranke in poslovne partnerje potrebujete poslovna darila ob koncu leta, vam izdelamo in personaliziramo koledarje, ki so lahko namizni ali stenski, adresarje, beležke in planerje. K vsakemu poslovnemu darilu dodamo tudi čestitko ali voščilnico.


  Nudimo tiskanje nalepk v raznih dimenzijah, ki služijo za označevanje ali promocijo

  Tisk nalepk je ena od storitev, ki jo nudimo v našem podjetju Dikplast. Pomagamo vam z grafičnim oblikovanjem ali pa vam samo izdelano že oblikovane nalepke. Izdelujemo jih v različnih formatih, najpogosteje so to majhne nalepke, ki se uporabljajo za označevanje prehrambenih izdelkov in drugih produktov ali pa jih izdelamo v večjih dimenzijah kot so avto nalepke, stenske in nalepke za steklo. Nalepke so najpogosteje izdelane iz papirja, ki so v uporabi za notranjo rabo in iz PVC-ja, ki se uporablja za nalepke, ki se uporabljajo zunaj. Te morajo biti vodoodporne, saj so izpostavljene vsem vremenskim vplivom. Nalepke se zelo pogosto uporabljajo v reklamne namene, saj lahko z njimi oglašujete na avtomobilih, na reklamnih panojih, na izpostavljenih steklenih površinah. Nalepke se lahko uporabljajo tudi za zagotavljanje zasebnosti v domovih in poslovnih prostorih, saj lahko steklene površine polepite z dekorativnimi nalepkami v različnih izgledih.