• Naše reference:

  Kakovosten tisk promocijskih materialov in tiskovin za podjetja, pa tudi potisk embalaže

  V tiskarni Dikplast svojim strankam ponujamo odlične rešitve tiska. Ponujamo različne vrste tiskovin – vse od navadnega printa na A4 papir ali druge formate, pa do tiska nalepk, brošur, kuvert in celo tiska plakatov. Ker smo v podjetju Dikplast izjemno ekološko ozaveščeni poskušamo kar se da prispevati k čistosti našega bivalnega okolja in zdravju narave ter s tem namenom uporabljamo vse bolj 'zelene' postopke printa na obnovljivih, razgradljivih materialih, ki so okolju prijaznejši od mnogih konkurenčnih izdelkov, hkrati pa še vedno primerljivo cenovno dostopni.

  Stranke lahko pri nas izbirajo med dvema vrstama tiska. Ponujamo možnost digitalnega tiska, ki je primeren za manjše in srednje velike naklade. V primeru večjih naklad pa strankam priporočamo offset tisk. Cena offset printa je pri tiskanju večjih naklad ugodna. Zraven tega pa se lahko offset tisk pohvali z izjemno natančnostjo in jasnostjo natisnjenih motivov.

  Stranke lahko izbirajo med različnimi vrstami tiskovin – ponujamo tudi tisk nalepk, plakatov in vizitk
  Program tiska, ki ga ponujamo je širok. Stranke se lahko odločijo za tisk brošur, vizitk in kuvert ter tako poskrbijo za večjo prepoznavnost svojega podjetja med uporabniki. Tisk brošur lahko izvedemo v različnih velikostih in jih tako prilagodimo potrebam stranke. Seveda se lahko stranke odločajo tako za barven kot tudi za črno-bel tisk, zraven tega pa lahko stranke izbirajo tudi med različnimi materiali podlage. Da lahko stranke ustvarijo celostno podobo podjetja pa se naš tisk ne konča zgolj pri brošurah in vizitkah, pač pa je pri nas mogoče naročiti tudi tiskovine map, koledarjev, internih glasil, namiznih zastavic, letnih poročil, kockastih listov, blokov in drugega materiala.


  Ponujamo še tisk brošur, nalepk, plakatov in drugega promocijskega materiala

  Vendar se v našem podjetju ne osredotočamo zgolj na podjetja. Veliko poudarka dajemo tudi tisku promocijskega materiala. Med slednje zraven tiska nalepk, sodi predvsem tisk plakatov, pa tudi tiskanje katalogov, brošur, reklamnih prospektov, zgibank, zbornikov, vodnikov in rokovnikov z vključeno predstavitvijo podjetja, produkta ali storitve. Zraven tega ne smemo pozabiti tudi na tiskanje letakov in revij.
  Pri tiskanju plakatov lahko stranke izbirajo tako med različnimi velikostmi tiska, kot tudi med barvnim in črno-belim tiskom. Ponujamo tudi možnost printa večjih, t.i. jumbo plakatov, ki bodi na produkt ali storitev opozorili mimoidoče.

  V podjetju Dikplast pa se zavedamo tudi pomembnosti izgleda embalaže različnih proizvodov. Tako veliko pozornosti namenimo tudi tisku embalaže, ki tako še bolj pritegne potencialne kupce in izdelek naredi še privlačnejši. Skrbimo za vse vrste embalaže. Lahko izbirate med izdelčnimi embalažami, etiketami in deklaracijami. Svoje izdelke nato shranite v škatle, pakete in ovoje. Da lahko izdelke podarite ali jih predstavljate ponujamo nosilne, darilne in promocijske vrečke.


  Odlikujejo pa nas tudi storitve knjigoveštva

  Zraven tiska pa se lahko pohvalimo tudi z dejavnostjo knjigoveštva. V naši tiskarni in hiši grafike se projekta lotimo celovito. Izdelek vam v celoti naredimo pod eno streho. Vežemo ali šivamo vam publikacije in knjige. Izdelujemo platnice in jih tudi plastificiramo. Stranke se lahko odločajo med mehko in med trdo vezavo vezane z žico, vezane z ušesi in šivane z nitjo. 

  Na podlagi povpraševanja stranke izdelamo okvirni izračun in stranki pred odločitvijo za tisk predložimo tudi ceno tiska. Za dodatna pojasnila smo na voljo tako po telefonu, kot tudi po e-pošti, kjer na vprašanja zmeraj odgovorimo hitro in tako pomagamo strankam k pravilni odločitvi. Seveda pa vas vabimo tudi, da nas obiščete v naši poslovalnici, kjer se lahko z nami posvetujete i tisku nalepk, brošur in drugih tiskovin, ki jih potrebujete, mi pa vam bomo s svojimi večletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem, ki ga premoremo, zagotovili izdelek, ki bo več kot le presegel vaša pričakovanja.