• Naše reference:

  Digitalni tisk omogoča preprosto in hitro personalizacijo izdelkov

  Digitalni tisk v našem podjetju največkrat uporabljamo za vizitke, knjige in ostale tiskovine, ki jih naročnik želi v najkrajšem možnem času ali pa v primerih, ko so naklade le teh majhne. Največja prednost cenovno ugodnega digitalnega tiska je, da ni potrebne nikakršne montaže in priprave filma. Zato je personalizacija izdelkov zelo preprosta. Digitalni tisk vizitk je cenovno najugodnejši, saj so stroški veliko manjši zahvaljujoč sodobnim napravam, ki so krmiljene preko računalnika. Na računalniku naročnik vidi celotno podobo vizitke, preprosto lahko spremeni podobo tik pred izdelavo. Poizkusni odtisi niso potrebni. Tudi digitalni tisk knjig je ekonomičen, sploh v primeru, ko naročnik želi majhno naklado. V našem podjetju Dikplast nudimo različne storitve kot so klasično in digitalno tiskanje, grafično oblikovanje in knjigoveštvo po konkurenčnih cenah. Naša izvrstna skupina strokovnjakov, vam bo pomagala pri izbiri pravih izdelkov, ki bodo najbolje predstavljali vaše podjetje. Naše konkurenčne cene si lahko ogledate na ceniku, ki ga lahko dobite po elektronski pošti ali pa osebno v naših poslovnih prostorih.


  Z digitalnim tiskom vam natisnemo kvalitetne promocijske izdelke za vaše podjetje

  Različne poslovne in promocijske tiskovine vam bomo izdelali po konkurenčnih cenah, kvalitetno in v dogovorjenih rokih, poleg tega pa vam jih bomo še dostavili. Ne glede na to ali imate osnutek tiskovine že popolnoma izdelan ali pa k nam pridete samo z idejo, vam bomo z veseljem natisnili klasične ali digitalne tiskovine po vaših željah. Promocijske tiskovine, ki vam jih natisnemo s klasično ali digitalno tehniko morajo ustrezno promovirati podjetje in dejavnost s katero se vaše podjetje ukvarja. Nudimo tudi širokoformatni tisk formata do širine 1070mm... Zelo je pomembna kvaliteta vsebine in sama izdelava, saj običajno promocijska tiskovina podjetja ustvari prvi vtis pri strankah. Če podjetje na trgu še ni uveljavljeno je prepoznavnost vezana samo na promocijske izdelke. V tem primeru je potrebno celotno promocijsko kampanjo ustvariti tako, da so izdelki, ki podjetje predstavljajo inovativni, opazni, izvirni in estetsko privlačni. Med promocijski material štejemo kataloge, brošure, reklamne prospekte, rokovnike, zgibanke. Zelo efektivna je tudi promocija s plakati, letaki in revijami. Plakate vam lahko natisnemo v digitalni tehniki v različnih velikostih in na različnih papirjih. Plakati lahko služijo kot promocijski izdelek na raznih prireditvah, lahko služijo kot predstavitveno orodje ali pa promovirajo podjetje na panojih, ki se nahajajo na fasadah ali strehah stavb. Poslovne tiskovine natisnjene s klasično ali digitalno tehniko, predstavljajo podjetje in so običajno prvi stik s stranko. Zato je prav, da so izdelane profesionalno in na najvišjem nivoju ter seveda po konkurenčnih cenah. Naše podjetje Dikplast vam nudi celostno izdelavo, kar pomeni grafično oblikovanje, pripravo in izvedbo digitalnega tiska ter dodelave. Primarne poslovne tiskovine natisnjene v klasični ali digitalni tehniki so vizitke, kuverte, dopisi, obrazci kot so dobavnica, faktura, naročilnica in podobno. Med sekundarne pa štejemo mape, bloke, koledarje, namizne zastavice, interna glasila in drugo. Za vaše izdelke vam nudimo tudi razno embalažo, ki poskrbi za ustrezno shranjevanje oziroma označevanje le teh. Embalaža ima več funkcij, kot je zaščita izdelka, oznaka ali predstavitev izdelka in nadgradnja estetskega videza. Naše podjetje Dikplast nudi tudi novoletni program poslovnih daril, po konkurenčnih cenah kot so planerji, beležke, adresarji in koledarji. Vsa poslovna darila tudi personaliziramo in nadgradimo z voščilnico ali čestitko.


  Digitalni tisk nalepk je zelo ekonomičen, še posebej pri majhnih nakladah

  Nalepke vam v našem podjetju natisnemo z digitalno tehniko, cenovno ugodno in hitro. Če nalepke še nimate izdelane, vam pomagamo z grafičnim oblikovanjem in urejanjem, lahko pa vam že oblikovane nalepke samo digitalno natisnemo. Izbirate lahko med različnimi formati nalepk in različnimi materiali na katere vam jih digitalno natisnemo. Majhne nalepke, ki se uporabljajo za označevanje prehrambenih izdelkov ali vin so običajno natisnjene na papir in so cenovno najugodnejše. Papirnate nalepke so za notranjo uporabo, saj niso vodo odporne. Nalepke, ki so primerne za zunanjo uporabo so natisnjene z digitalno tehniko na PVC, ki je vremensko neobčutljiv in je zelo obstojen. PVC se uporablja za izdelavo nalepk večjega formata, ki so lahko avto nalepke, nalepke za steklo ali stenske nalepke. Po želji vam nalepke lahko tudi laminiramo kar je dodatna zaščita, ki podaljša obstojnost za nekaj let. Nalepke so odličen cenovno ugoden promocijski material, saj jih lahko nalepimo na skoraj vse površine. Če so nalepke na dobro vidnih mestih, so zelo učinkovite pri pridobivanju strank.


  Poleg digitalnega tiska vam nudimo tudi grafično oblikovanje in dodelave izdelkov

  Grafično oblikovanje tiskovin je lahko zelo obsežen postopek, zato je najboljše, da ga prepustite strokovnjakom na tem področju. Naše podjetje Dikplast se ukvarja z oblikovanjem že 30 let kar pomeni, da smo si nabrali že veliko izkušenj in da imamo širok krog zadovoljnih naročnikov. Naši strokovnjaki se neprestano izobražujejo in sledijo trendom v grafični industriji, pri svojem delu pa uporabljajo najsodobnejšo opremo. Na ta način so vrhunski rezultati zagotovljeni, naročniki pa več kot zadovoljni. Ponosni smo, da nam naročniki že toliko let zaupajo kar pričajo naše reference. Poleg grafičnega oblikovanja, nudimo tudi cenovno ugodne storitve knjigoveštva. Knjige, revije in druge publikacije vam izdelamo od začetka do konca. To pomeni, da vam knjige oblikujemo in pripravimo na klasični ali digitalni tisk, natisnemo in dodelamo. Dodelave obsegajo šivanje, zgibanje, plastificiranje, izrezovanje, UV lakiranje.