• Naše reference:

  Digitalni tisk je primeren za tiskanje majhnih in srednjih naklad, saj je njegov cenik ugoden

  Digitalni tisk je vse bolj razširjen in izpodriva starejše tehnike tiska. Digitalni tisk se je izpopolnjeval skozi desetletja in danes je najmodernejši in najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade. Digitalni tisk se lahko posledično pohvali z veliko prednostmi, kot so na primer prilagodljivost, cenovna konkurenčnost, kakovost, ki je primerljiva z offset tiskom in predvsem časovna odzivnost, saj vam večino tiskovin pripravimo že naslednji dan. 

  Načeloma je cenik digitalnega tiska ugodnejši, vendar se v primeru, ko se odločimo za tiskanje večjih naklad, se še zmeraj priporoča izbira offset tiska. Zaradi posebne priprave je izvedba nekoliko počasnejša, cena pa je pri višjih nakladah zelo dostopna – več kot je izvodov, manjša je cena na posamezni izvod.

  Digitalni tisk poteka neposredno iz datoteke, kar posledično pomeni, da stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče odpadejo, cena tiska pa je tako ugodnejša.

   

  V tiskarni Dikplast se trudimo skrbeti za zdravo okolje

  Ker se v podjetju Dikplast trudimo delovati naravi prijazno nam je digitalni tisk še toliko bolj pri srcu, saj gre za okolju prijazno tehniko tiska, ki omogoča, da se natisne zgolj želeno število izvodov in posledično zavržemo minimalno količina papirja. 

   

   

  Digitalni tisk promocijskega materiala in tiskovin za podjetja

  V podjetju Dikplast ponujamo pester nabor digitalnega tiska. Tiskamo tako promocijski material kot tudi material za različna podjetja. Stranke se tako lahko odločijo za digitalni tisk vizitk, digitalni tisk kuvert in celo digitalni tisk etiket. Zraven tega pa se lahko stranke odločijo tudi za tisk plakatov v različnih dimenzijah. 

   

  Stranke nam lahko zaupajo tudi potisk embalaže različnih produktov

  Vendar pri nas ne obstanemo zgolj pri digitalnem tisku promocijskega materiala in materiala za podjetja. Zavedamo se namreč tudi, da je zraven vse reklame, ki jo podjetje ”premore” izjemnega pomena, v kakšno embalaži je produkt podjetja zapakiran. Zato smo se posvetili tudi tiskanju na embalaže, ki jih tako naredimo še privlačnejše.

  S pomočjo naših storitev digitalnega tiska lahko stranke ustvarijo celostno podobo podjetja. Omogočamo tako digitalni tisk vizitk, kot tudi digitalni tisk katalogov, brošur in karo blokov. S pomočjo naših tiskovin bo prepoznavnost podjetja še večja, kar bo prispevalo k še večji perspektivnosti in rasti podjetja.

   

  Digitalni tisk plakatov v različnih dimenzijah

  V podjetju Dikplast strankam pomagamo tudi pri digitalnem tiskanju plakatov. Mogoče se je odločati o različnih dimenzijah plakatov – vse od manjših reklamnih plakatov, pa tja do velikih ”jumbo” plakatov, ki bodo dobro vidni in bodo tako povečali prepoznavnost vaše storitve.