• Naše reference:

  Tisk na kuverte, tisk plakatov A2 itd.: tiskarna v Sloveniji z izkušnjami!

  Tisk oziroma tiskarska dejavnost je zelo razširjena, napredek tehnologije in uvajanje sodobnih tehnologij in računalnikov pa so tudi na področju tiska povzročili pravo revolucijo. Tiskarne v Sloveniji uporabljajo različne napredne tiskarske stroje, ki ponujajo kakovosten tisk, zagotavljajo krajše roke izdelave tiskovin in nižje cene tiska. Tudi v naši tiskarni se trudimo, da smo vedno v koraku s časom in seznanjeni z vsemi trendi na področju tiska. Podjetje Dikpast d. o. o. je družbeno odgovorno podjetje, ki skuša delovati v skladu z eko standardi in na ta način prispevati k bolj zeleni družbi in zdravemu okolju. Prav zato se trudimo uvajati vse bolj eko oziroma »zelene« postopke tiska na obnovljivih in razgradljivih materialih, ki so uporabniku in okolju prijaznejši od mnogih konkurenčnih izdelkov, hkrati pa še vedno primerljivo cenovno dostopni. Cenik naših storitev na področju tiska je konkurenčen, storitve pa vedno izvedene na visokem kakovostnem nivoju. Tisk na kuverte, tisk plakatov A2 in ostalih plakatov, tisk vizitk, brošur in ostalih tiskovin so nam zaupala že mnoga velika kot tudi manjša podjetja v Sloveniji, ki se vedno znova rada vračajo v našo tiskarno. 

   

  Sodimo med zelo izkušene tiskarne v Sloveniji

  Na področju tiska imamo že 30 let izkušenj, ki so nam prinesle številne uspešno zaključene projekte. S skrbnim in strokovnim delom, zagotavljanjem kakovostnih materialov, nenehnim inoviranjem in sledenjem svetovnim trendom na področju tiskarstva želimo z našimi partnerji ustvarjati, nadgrajevati in ohranjati izvrstne poslovne odnose. Pri svojem delu se osredotočamo na potrebe naših naročnikov, zato z ekipo inovativnih in predvsem ustrezno strokovno podkovanih sodelavcev in partnerjev zagotavljamo celovite in kakovostne tiskarske, knjigoveške in grafične storitve. V tiskarni Dikplast vsak dan znova nadgrajujemo svoje znanje in skrbimo za tehnološko dovršenost naše opreme. Na področju tiska vam nudimo celovite storitve, od strokovnega svetovanja, priprave na tisk in oblikovanja pa vse do tiska in dodelave. V naši tiskarni v Sloveniji, natančneje v Celju, vam ponujamo poslovne tiskovine, promocijske tiskovine, program knjigoveštva, embalažo in novoletni program. Vse tiskovine izdelamo v dogovorjenem roku in jih tudi dostavimo povsod po Sloveniji.


  Postopek tiska in cenik storitev

  Tisk je veliko več kot le končni izdelek. Preden se lotimo tiskanja je potrebno dobro premisliti in oblikovati osnutek tiskovine. Pregledamo in tehnično obdelamo ves slikovni material, za vas izdelamo poskusne odtise, odpravimo napake in vnesemo popravke, pripravimo potrebno razporeditev strani za tisk ter datoteke tehnično pripravimo za osvetljevanje filmov ali za digitalni tisk. Ne glede na to, ali gre za tisk na kuverte ali tisk plakatov A2 in ostalih formatov, pripravi vaših tiskovin posvečamo veliko pozornosti. Uporabljamo elektronsko oziroma zaslonsko montažo, ki znatno olajša in skrajša čas priprave tiskovin. Colour proof omogoča tiskanje form, predogled montaže pred izdelavo plošč ter barvni pravilni tisk. Computer to plate prinaša pospešen proces tiskanja. Osvetljevanje dosega najboljše kvalitete poteka na ploščo. Uporabljamo tudi tehnologijo termalnega osvetljevanja s ploščami, ki so neobčutljive na UV svetlobo in zdržijo znatno več odtisov ter Bacherjev sistem luknjanja plošč. Vse informacije v zvezi s cenami in cenikom naših storitev lahko dobite tako, da nas kontaktirate ali pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo ponudbo s ceno.


  Grafično oblikovanje tiskovin

  Med storitve naše tiskarne sodi tudi grafično oblikovanje. Za kompleksnejše ideje se povezujemo tudi s priznanimi zunanjimi sodelavci in partnerji. Glede na vaše želje in zahteve vam izdelamo grafični osnutek in skupaj določimo ostale lastnosti tiskovine, kot so format, materiali, pisava, barve, slikovni material ipd. Sodimo med najbolj kakovostne tiskarne v Sloveniji, zato vas vabimo, da se o kakovosti našega tiska in ostalih storitev prepričate tudi vi.


  Kaj tiskamo in s čim tiskamo?

  V podjetju Dikplast d. o. o. za tisk uporabljamo najsodobnejše stroje, izbirate pa lahko med različnimi vrstami tiska: enobarvni, kompleksni, večbarvni, sodobni itd. Tiskamo vse vrste pisarniških tiskovin: vizitke, kuverte, mape, bloke, rokovnike, dopise. Natisnemo pa vam lahko tudi promocijske materiale, kot so letaki, zloženke, katalogi, plakati, brošure, revije, prospekti, samolepljive nalepke, razglednice, vabila, voščilnice, pogrinjke, vrečke, vstopnice idr.